Zakelijk eten

BLVD is de perfecte locatie om zakelijk te uiteten in Venlo en voor bedrijfsuitjes. Gelegen midden in het centrum, rustige omgeving en een uitgebreid menu.

De ideale locatie voor zakelijk uiteten

BLVD is de perfecte plek voor een zakelijk etentje. Even de drukte van de stad ontsnappen en zakelijk uiteten in Venlo op een rustige locatie? En dat midden in het centrum? Ons restaurant aan de Maasboulevard met uitzicht op het water en de drukte van de stad op de achtergrond, is de ideale plek om zakelijk te uiteten. Of het nu gaat om een kleinschalig zakelijk diner of een formele bespreking, onze locatie combineert smaakvolle gerechten van hoge kwaliteit met een inspirerende rustige omgeving. Dankzij onze veelzijdige menukaart zit er altijd iets tussen voor jou en je collega’s of afspraak. Tot slot, ben je binnen no time weer terug in het altijd levendige centrum van Venlo.

Bedrijfsetentje in Venlo organiseren?

Ook voor bedrijfsetentjes in Venlo of Noord-Limburg is BLVD een prachtige locatie. Ons team staat klaar om er een mooie avond van te maken. Bij onze prachtige locatie aan de Maasboulevard kunnen jij en je team even lekker tot rust komen, teambanden versterken en zakelijke relaties opbouwen. Ondertussen zorgen wij ervoor dat ieder detail klopt en je kunt genieten van heerlijk eten van hoge kwaliteit, gemaakt van verse ingrediënten. Met ons diverse aanbod op het menu, is er voor iedereen in je team een smaakvol gerecht te vinden. Wil je ook een bedrijfsetentje in de buurt van Venlo organiseren? Neem dan contact op.