Terras

Geniet in het zonnetje aan het water op het gezelligste en leukste terras van Venlo. BLVD, restaurant aan de Maasboulevard.

Het mooiste terras van Venlo

BLVD staat niet voor niets bekend als het mooiste terras van Venlo. Onze prachtige locatie aan de Maasboulevard weerspiegelt perfect het contrast tussen het levendige centrum en de rust van de Maas. In de prachtige lentezon of in de zomer is ons terras aan het water dan ook de place to be. Gezellig met vrienden een drankje doen, een ontspannen middagborrel, een unieke date of zelfs een zakelijk afspraak, het kan allemaal. Ons terras is de perfecte locatie om even te relaxen. Het lijkt net alsof je op vakantie bent! Geniet van het panoramische uitzicht over het water dat de charme van Venlo weerspiegelt en neem plaats aan een van onze vele tafeltjes. Reserveer je tafeltje, bestel jouw favoriete cocktail of drankje en proef onze heerlijke all day bites. BLVD, het mooiste en gezelligste terras van Venlo.

De lekkerste cocktails, drankjes & borrelhapjes

In de stralende zon een cocktail drinken op een terras aan het water. Wat wil je nog meer? Bij BLVD geniet je van unieke en heerlijke cocktails op ons terras aan de Maas. Onze welbekende cocktails zijn een van onze specialiteiten. Vers bereid en met liefde geserveerd. Dankzij onze uitgebreide menukaart zit er voor iedereen een frisse cocktail tussen. Geen zin in een cocktail? Geen zorgen, bij BLVD kun je samen komen genieten van alle soorten drankjes en hapjes. Geniet van een heerlijke koffie met gebak in de winter, een verfrissend ijsje in de zomer of geniet het hele jaar door van een biertje van de tap en onze kleine hapjes. Allemaal zorgvuldig samengesteld en bereid met de meest verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Ervaar het nu zelf en kom naar ons prachtige terras en restaurant aan het water in Venlo.