Diner

Uiteten in Venlo? BLVD is een hip en sfeervol restaurant aan de prachtige Maasboulevard, perfect voor een diner in Venlo. Unieke gerechten & verse ingrediënten.

Uiteten in Venlo

Samen met je vrienden, familie, partner of collega’s uniek en gezellig uiteten? BLVD heet je van harte welkom. Onze uitgebreide dinerkaart bevat unieke gerechten, gemaakt met de meest verse ingrediënten. Dineren met een menu vol culinaire verassingen. Kies bijvoorbeeld voor onze lichte en verfrissende pokebowls of sushi. Of kan je niet wachten om onze sappige steaks en burgers te proberen? Met onze uitgebreide menukaart is er genoeg keuze. Wanneer je gaat uiteten in Venlo is BLVD dan ook het antwoord voor een gezellige avond uit met smaakvol eten. Ga je voor ons 3-gangen keuzemenu, bestel je een los gerechtje of kies je samen met je gezelschap voor het altijd leuke shared dining? Reserveer nu je tafeltje en kom ook sfeervol eten en drinken aan de Maas.

Hip & Sfeervol restaurant

Ons hippe restaurant heeft een mooie locatie aan de Maasboulevard van Venlo. Met de bruisende stad op de achtergrond en uitzicht op het water, kun je even echt komen genieten. Neem in de zomerdagen plaats op ons welbekende terras en ervaar het ware vakantiegevoel. Maar ook binnen in ons sfeervolle restaurant is er plek genoeg om heerlijk te dineren. Het stijlvolle en hippe interieur maakt ons restaurant perfect voor een romantisch diner, zakelijk etentje of gezellig avondje uit met vrienden of familie. Proef onze smaakvolle gerechten gemaakt van hoge kwaliteit en verse ingrediënten. Uiteten in Venlo bij BLVD, gezelligheid & heerlijk eten gegarandeerd.