Lunch

Lunchen in Venlo? Geniet van het rustige vakantiegevoel aan de Maas met de levendige sfeer van het centrum op de achtergrond.

Lunchen in Venlo

Heerlijk lunchen in het centrum van Venlo met uitzicht over de prachtige Maasboulevard. Een drukke ochtend gewinkeld of gewerkt en op zoek naar een leuke plek voor lunch? Bij BLVD ben je op de juiste plek. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en geniet van het rustige vakantiegevoel aan het water. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap, all day bites of uitgebreid wilt tafelen, onze lunchkaart geeft je een uitgebreid keuzemenu. Reserveer je plekje en kom samen even heerlijk genieten van een gezellige en lekkere lunch in Venlo.

Unieke gerechten en verse ingrediënten

Ontdek onze smaakvolle & unieke gerechten. Elk gerecht wordt gemaakt met de meest verse ingrediënten. Van klassieke broodjes tot aan smaakvolle pokebowls, sushi of salades. Ook voor een juicy steak of burger kun je bij ons terecht. Of ga je toch liever voor een smakelijke pasta of onze bekende flamkuchen? De keuze is aan jou. Daarnaast is ons restaurant ook uitstekend geschikt voor een zakelijke lunch. Even ontsnappen aan de drukte van de dag en genieten van een smaakvolle maaltijd. Je hebt het verdient! Geniet in het zonnetje op ons terras of van een plekje in ons sfeervolle restaurant.

BLVD, de perfecte locatie om te ontspannen en lunchen in Venlo.